Start Cariera in IT la Academia Credis

Academia Credis a anuntat la inceputul acestui an lansarea programului educational „Start cariera in IT”, astfel incat luna martie 2011 va marca debutul oficial al acestui proiect de mare anvergura, care a trezit interesul persoanelor pasionate din domeniu, si nu numai.

Proiectul „Start Cariera în IT” va cuprinde patru programe educationale, care se aliniaza direct la cerintele angajatorilor de pe piata IT&C. Programul este construit in colaborare cu firma de recrutare AVA Human Resources, oferind pregatirea pentru posturile cu cea mai mare cautare in momentul de fata in Romania: Network Administrator, Network Security Specialist, Web Developer si Mobbile Apps Programmer.  

Pentru o perioada cuprinsa intre 6 si 12 luni cei care vor opta pentru unul din aceste patru programe educationale vor urma cursuri din IT&C orientate spre practica si vor obtine certificarile internationale aferente care sunt extrem de cautate pe piata municii. Nu vor lipsi seminarele de formare profesionala si mentoring pentru cariera, insa cu siguranta cel mai spectaculos va fi faptul ca toti participantii vor obtine un internship in companii de profil, avand ocazia sa obtina in final job-ul dorit. 

Inscrierile pentru primele grupe de Network Administrator, Network Security Specialist, Web Developer si Mobbile Apps Programmer se vor face pana pe 15 Martie, urmand ca incepand cu 21 Martie sa inceapa cursurile efective. In perioada dintre finalizarea procesului de inscriere si startul cursurilor, persoanele care si-au manifestat interesul fata de aceste programe vor fi supuse unui interviu eliminatoriu, astfel incat doar cei care vor trece de aceasta etapa vor putea intra in program normal incepand cu data de 21 Martie.

Taxa de participare pentru aceste programe educationale va fi cuprinsa intre 985-1985 euro cu TVA, valoare care difera in functie de programul ales, de numarul si pretul cursurilor si al certificarilor specifice, precum si de modalitatea de plata (integrala sau in transe egale).

Structura fiecarui program educational, conditiile de eligibilitate, perioada de desfasurare, taxa de participare, precum si orice alta informatie despre proiectul „Start cariera in IT” puteti gasi pe site.

Academia Credis este cea mai mare academie Cisco din Europa si a doua pe plan mondial dupa numarul de cursanti, precum si un centru de training si formare profesionala cu renume in Romania in domeniile IT&C si Antreprenoriat. „Premiul de excelenta” obtinut la Gala Premiilor ROCS 2010, “Extraordinary Contributions” pentru dezvoltarea programelor Cisco in Romania, “Premiul de Excelenta pentru intreaga actictivitate” dedicata acestui domeniu si “Best Local Academy of the year” in 2007 sunt cateva din distinctiile care dau valoare activitatii prestate de Academia Credis.