Castigatorul concursului AdPrint

raluca_furtuna

Raluca Furtuna

Este… TA NA NA!!! RALUCA FURTUNA

Raluca este in anul al doilea la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si a castigat concursul lansat de ASJC Romania, in care un student din FJSC trebuia sa ne convinga ca merita luat in echipa noastra la AdPrint 2009.

Am ales-o pe Raluca pentru ca a gasit o metoda originala de a ne demonstra entuziasmul ei – ne-a schitat un print, in ton cu festivalul european AdPrint, care premiaza creativitatea in publicitate.

Aplicatia Ralucai:

Printurile bune pornesc de la o idee genială şi conving din prima. De aici şi fascinaţia mea pentru ele şi dorinţa de a participa la AdPrint. Importanţa evenimentului, atmosfera plină de creativitate pe care aş găsi-o acolo şi ocazia de a putea  învaţa de la cei mai talentaţi creatori de printuri sunt alte motive pentru care vreau să fiu prezentă la festival.

Si printul pe care ni l-a atasat:

ASJC / AdPrint

ASJC / AdPrint

Felicitari, Raluca!

In urma unui parteneriat cu Millenium Communications, ASJC Romania beneficiaza in acest an de 3 invitatii la festivalul AdPrint. ASJC a decis sa ofere una dintre aceste invitatii unui student FJSC. AdPrint este singurul festival european de publicitate care celebreaza printul in publicitate. Evenimentul se desfasoara anual in Brasov si se afla acest an la a 10-a editie. Festivalul va avea loc de vineri pana duminica, intre 13  si 15 februarie, in Poiana Brasov. Pentru mai multe detalii, accesati http://www.adprint.ro.