Media Night – Un cocktail media

Miercuri, 8 decembrie, in clubul Silver Church, incepand cu ora 21.00 va invitam la evenimentul Media Night organizat de catre Asociatia Studentilor la Jurnalism si Comunicare (ASJC – YouthPress Romania), pentru Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC).

Media Night este eveni­mentul organizat cu scopul de a crea legaturi intre viitoarea generatie de jurnalisti si comunicatori si profesion­istii media: jurnalisti, fo­tografi, oameni de televizi­une si radio, profesionisti din industria online si, nu in ultimul rand, reprezent­anti ai celor mai mari agen­tii de publicitate si PR din Romania. Media Night este, in acelasi timp, Balul Bobocilor de la Facultatea de Jurnal­ism si Stiintele Comunicarii.

Evenimentul va incepe cu un Cocktail, unde tinerii vor avea ocazia sa cunoasca profesionistii media. Invitatii nostri, cunoscute agentii si publicatii, vor lansa provocari studentilor precum scrierea unui articol sau rezolvarea unei situatii. Premiile pot fi o zi in redactia publicatiilor, sansa de a fi voluntar la un proiect al unei agentii sau un stagiu de practica. Premiile si provocarile pot fi orice idee sau sugestie doriti.

Urmeaza Fresh Rating Star, un concurs atipic de Miss si Mister, pentru ca aici nu se va pune accent pe calitatile fizice ale bobocilor de la FJSC, ci pe cele dobandite in domeniile comunicare si jurnalism. Participantii vor trece prin diverse probe legate de domeniul pe care si l-au ales.

Dupa ora 2.00 renuntam la etichete si ne distram impreuna pana in zori la Afterparty, cu Nick Kamarera, Mike Diamondz si Alexandra Iorgu.

Mai multe informatii gasiti pe www.medianight.info.

Reclame