Este valoarea mai importanta decat notorietatea?

Afla argumentele pro si contra ale studentilor la Jurnalism, de la Universitatea Bucuresti si ale celor de la Stiinte Politice, de laUniversitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, care se confrunta in cea de-a patra runda de dezbateri din concursul DEZBATE ROMANIA! Vino si tu, joi, 2 decembrie, incepand cu ora 13:00 in Sala Senatului din Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti! Accesul este liber, in limita spatiului disponibil in sala.

Nu rata nici o dezbatere! Poti cunoaste oameni care cunosc arta comunicarii si dezbaterii, sunt formatori de opinie si din a caror experienta poti invata cum sa fii castigator! Vin la cea de-a patra runda de dezbateri din concursul DEZBATE ROMANIA sa discute si sa evalueze discursurile si argumentele tinerilor: Lucian Mandruta – realizator tv si presedinte al juriului, Florin Chilian – cantautor, Victor Ciutacu – realizator tv, Daniel O. Bejan – scriitor si Trisi Cristea – director FDVDR.

Pe 9 decembrie, la Palatul Parlamentului, va avea loc finala “DEZBATE ROMANIA” in care va fi desemnata echipa castigatoare a concursului. Daca vrei si tu sa o cunosti si sa participi la dezbatere, trimite un email pe adresa inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro, care sa contina numele, seria si nr CI.

Mai multe detalii pe www.fundatiadanvoiculescu.ro

Reclame