Scoala ADC*RO cauta un bursier

Pentru ca orice scoala veritabila merita bursieri, Scoala ADC*RO a hotarat sa ofere un loc gratuit unui student. Ce trebuie sa faci daca nu ai 500 de euro, dar vrei sa participi la scoala? Iti pui intrebarea “Cat de mult imi doresc sa ajung la Scoala ADC*RO?” si daca raspunsul iti vine sub forma de poza, salveaz-o si urc-o pe pagina de Facebook a Scolii ADC*RO. Tot ce mai ai de facut este sa iti convingi cat mai multi prieteni sa-i dea like in perioada 2-22 august. Sau sa dai pe spate cat mai multa lume. Ah, nu e tot: ca sa obtii bursa, dupa ce ai fost declarat “individul/a cu cele mai multe like-uri”, trebuie sa treci si testul de admitere de pe www.scoalaadc.ro.

Mai exact, pe pasi:
1. Fa-ti cont pe www.scoalaadc.ro
2. Completeaza testul de admitere pana la 1 septembrie 2010
3. Uploadeaza pe Wall-ul Scolii ADC*RO o poza cu tema: „Cat de mult imi doresc sa ajung la Scoala ADC*RO” (imaginea postata pe wallul scolii trebuie sa poarte titlul concursului)
4. Aduna cele mai multe likeuri la poza ta si poti castiga un loc gratuit la Scoala ADC*RO 2010

Regulamentul este disponibil pe blogul scolii. Lista de potentiali castigatori va fi anuntata pe 25 august pe contul de facebook al Scolii ADC*RO, iar castigatorul final va fi anuntat pe 20 septembrie pe pagina de facebook a Scolii ADC*RO si pe www.blog.scoalaadc.ro.

ASJC iti ureaza succes! 🙂

Reclame

One Comment on “Scoala ADC*RO cauta un bursier”

  1. […] 1 septembrie devine 15 septembrie. Competitia pentru unul dintre cele 60 de locuri la cursurile Scolii ADC*RO […]