Trainingul de Project Management

Weekendul acesta, BSCSIF si ASJC au organizat un training de project management pentru tinerii jurnalisti si comunicatori, dar nu numai, interesati de acest domeniu.

Prima zi a fost dedicata cunoasterii reciproce a celor selectati, participantii urmand sa vizioneze acasa filmul HOME, care trateaza probleme legate de mediu, importante pentru activitatea BSCSIF.

In urmatoarele doua zile, participantii au avut ocazia sa afle informatii legate de analiza factorilor interesati, construirea arborelui problemelor, stabilirea scopului si a obiectivelor, analiza SWOT si utilitatea ei, crearea unei diagrame Gantt eficiente, motivarea membrilor echipei de proiect, cat si despre folosirea indicatorilor in vederea evaluarii proiectului.

Trainingul s-a bazat pe punerea acestor lucruri in practica. Astfel, cei prezenti au lucrat in echipa in ambele zile de training, lucrand la un proiect ales de catre ei. Doua dintre aceste proiecte au sanse sa fie puse in practica in mod real. De asemenea, in urma acestui training, unul dintre participanti va fi selectat pentru a se alatura echipei Fondului International de Cooperare si Parteneriat al Marii Negre si Marii Caspice.

La final, fiecare participant a primit o diploma de certificare a competentelor in domeniul managementului de proiect.

Trainingul a avut loc in cadrul Facultatii de Filosofie, careia ii multumim pentru sprijinul acordat in desfasurarea acestui proiect.

Poze de la training gasiti pe contul de Facebook al ASJC.

Reclame