Daruieste un zambet!

ASJC si LumeBuna te invita sa iei parte in Campania Internationala “Daruieste un zambet”!

Un zambet este un pas mic pentru cel care il ofera si are un impact puternic pentru cel care il primeste. De aceea ne-am propus sa impartim zambete prin orase, sa aducem o clipa de fericire tuturor celor pe care ii vom intalni intr-o dupa-amiaza de sambata.

Ne-am propus sa facem oamenii sa zambeasca atunci cand merg pe strada! Mai multe detalii despre campanie poti citi aici.

Fideli crezului nostru ca “Un zambet poate crea viata”, scopul este sa facem cel putin 1.000.000 de oameni din tara si din alte tari sa zambeasca. Si te asteptam si pe tine in aventura noastra! Ai nevoie de o ora libera, ceva de scris, niste hartiute si dorinta de a darui un zambet!

Daca vrei sa iti testezi energia si vitalitatea, sa daruiesti din inima zambete si sa descoperi cat de fain este sa primesti zambete inapoi, te invitam la noua campanie “Un zambet pentru tine”, intr-o zi minunata de Sambata, mai exact 15 mai 2010.

Pentru a te inscrie, este de ajuns sa completezi formularul de aici pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de campanie.

Te asteptam sa zambesti alaturi de noi 🙂

Reclame