Clubul Tinerilor Antreprenori, special pentru tine

ASJC și JCI București te invită la evenimentul de lansare al Clubului Tineri Antreprenori pe 20 mai, ora 18:00, la Bucharest Hubb. Dacă ai în plan înființarea unei firme în următoarele 6 luni sau ai deja o firmă cu o vechime de 6 luni, înscrie-te la evenimentul de lansare.

Intr-o abordare nouă și interactivă, Clubul își propune să aducă față în față experiența unor oameni de afaceri și provocările unui business la început de drum al tinerilor antreprenori. Lista completă a mentorilor o gasesti pe http://www.tineriantreprenori.ro/mentori-2010/

Pregătește-ți un elevator pitch pentru a câștiga una din cele 20 de burse oferite de Fundația Post-Privatizare, ce îți vor asigura membership-ul în club.

Conceptul întâlnirilor lunare ale clubului:

* o gazdă permanentă, 3-5 mentori prin rotație în panel
* 6 întâlniri în 2010

Ca membru al clubului, vei beneficia de mentorat din partea unor mentori-antreprenori, cu experiență relevantă în înființarea și management-ul unui start-up, dornici să împărtășească din experiența și succesul personal.

Evenimentul de lansare din 20 mai 2010 va debuta cu un scurt istoric al programului “Tineri antreprenori”, urmata de prezentarea unor studii de caz sustinuta de participanti si mentori la editiile anterioare. Vom continua cu o sesiune de Elevator pitch pentru aplicanții la burse: 1 minut fiecare (30 minute) însoțit de feedback de 30’’ de la 5 mentori din juriu și note.

Vom incheia seara cu un panel ce va reuni 3 mentori de la editia din acest an care ne vor explica motivația de a fi mentor în program.

Evenimentul va fi urmat de o petrecere/cocktail.

Înscrie-te pe http://www.tineriantreprenori.ro/inscrie-te/ și hai să învățăm împreună ce înseamnă antreprenoriat!

Reclame