Start-up School – Despre antreprenoriatul online

Esti student sau absolvent si te gandesti cum sa valorifici noile oportunitati de business oferite de internet?

Vino la Start-up School pentru a invata de la renumiti specialisti si antreprenori cu experienta in domeniul online de ce resurse si strategii ai nevoie pentru a-ti construi propria afacere in acest mediu dinamic. Evenimentul va avea loc pe 21 aprilie la Hotel Howard Johnson, iar accesul este permis pe baza de invitatie.

Start-up School este un proiect pilot organizat de Banca Comerciala Romana (BCR) impreuna cu Evensys. Evenimentul se adreseaza tinerilor cu varsta pana in 26 de ani, studenti, masteranzi si absolventi interesati de initierea unui proiect online.

Misiunea acestui eveniment este de a aduce laolalta cat mai multi tineri pentru a le oferi sansa de a explora potentialul in crestere al mediului virtual alaturi de antreprenori de succes. Printre acestia se numara:

Daniel Pana – Director de Marketing, BCR;
Orlando Nicoara – General Manager, Mediapro Interactiv,
Vlad Stan – Founder, Seed Money,
Dragos Manac – Advisor to Technology Startups,
Dan Virtopeanu – General Manager, Voxline,
Ana Maria Andronic – Senior Associate, SCA Biris Goran,
Dragos Roua – Consultant Independent,
Marius Ghenea – Antreprenor,
Calin Fusu – General Manager, Neogen,
BobbyVoicu – Founder FTW Media,
Cristina Alexandru – Project Manager, Startups.ro,
Cristian Manafu – Managing Partner, Evensys.

Pentru studentii prezenti, evenimentul va fi o excelenta ocazie de networking si interactiune cu profesionisti in online de la care vor afla cele mai bune si mai inovatoare practici in start-up-urile pe internet. Pe scurt, va fi o zi de conferinte si dezbateri care vor fi transmise live pe site-ului evenimentului.

Start-up School va gazdui la finalul conferintelor si un concurs de idei si proiecte dedicate Internetului. Un numar de pana la 10 studenti – selectati dintre cei care au trimis in prealabil o prezentare – vor avea sansa sa-si expuna ideea de afacere in fata expertilor din juriu. Candidatii vor avea la dispozitie 7 minute pentru a convinge prin calitatea si potentialul de investie al business-ului propus. La final, concurentul al carui proiect va acumula cel mai mare punctaj va pleca acasa cu 1000 de euro!

Locurile la eveniment sunt limitate, iar participarea se face pe baza de invitatie care poate fi obtinuta prin intermediul asociatiilor studentesti partenere sau prin completarea formularului de pe site-ul dedicat. Deadline-ul pentru aplicatii este 18 aprilie.

Pentru orice intrebari sau detalii suplimentare ne poti contacta la adresa de e-mail office@evensys.ro.

Informatii complete despre eveniment sunt disponibile pe: www.startupschool.ro.

Reclame