“IAA YP te trimite la Moscova” – DL: 18 apr

IAA Young Professionals România invită tinerii profesionişti din domeniul marketingului şi publicităţii să se înscrie la concursul „IAA YP te trimite la Moscova”. Câştigătorului i se oferă o excursie de cinci stele la Congresul Mondial al International Advertising Association (IAA), ce va avea loc la Moscova între 12-14 mai.

Concursul este adresat tuturor tinerilor care studiază sau lucrează în domeniul MarCom-ului şi au vârsta maximă de 30 de ani. Pentru a putea participa, aceştia trebuie să trimită un eseu cu tema: “Cum poate industria de MarComm să salveze lumea având în vedere provocările cu care se confruntă în prezent?” până la 18 aprilie pe adresa anamaria.triscau@iaa.ro. Pentru detalii despre redactarea eseului accesaţi http://iaa.ro/Young-professionals/Conditii-de-participare/84.html.

Câştigătorului locului I i se asigură participarea la Congres (transportul şi cazarea). IAA YP facilitează invitaţia pentru viză, însă nu se ocupă şi de obţinerea ei. Câştigătorul locului II are asigurată intrarea liberă la un eveniment organizat de IAA România (seminar sau congres), iar persoana clasată pe locul III va primi cărţi de marketing oferite de biblioteca IAA România.

Concursul „IAA YP te trimite la Moscova“ este organizat de IAA Young Professionals în colaborare cu IAA România şi sponsorizat de www.studentbank.ro de la Raiffeisen Bank România.

Evenimentul este susţinut de IQADS Kadett. Partenerii media ai evenimentului sunt: Wall-Street.ro, Studentie.ro si Online-Student.ro.

Reclame