ASJC va prezinta: Ziua Tanarului Jurnalist

ASJC – YouthPress Romania te invita marti,  17 noiembrie, la evenimentul care te invata ce inseamna jurnalismul: Ziua Tanarului Jurnalist! Avem trei evenimente din care poti sa te inspiri.

 

Daca vrei sa afli totul despre ce inseamna „Tanar Jurnalist in Romania” si sa inveti cateva tips and tricks in jurnalism, atunci esti cel pe care il asteptam. Te invata Liviu Avram, de la Adevarul si te sfatuieste Mircea Toma, de la Catavencu.

Ce? Training „Tanar Jurnalist in Romania”
Cand? Marti, 17 noiembrie, intre orele 10.00 – 13.00
Unde? Clubul Taranului Roman.
Intrarea prin spatele Muzeului Taranului Roman de pe Kiseleff (zona Piata Victoriei) – vezi harta.

Te-am convins si vrei sa participi? Trimite-ne un mail la asjc.romania@gmail.com pana luni, 16 noiembrie, ora 15:00, avand subiectul „Training Tanarul jurnalist in Romania„.

 

Daca vrei sa si experimentezi munca de jurnalist pentru o zi, atunci trebuie sa vii la workhop-ul nostru. Toate articolele redactate vor fi publicare in numarul de decembrie al revistei Stud-Life. Workshop-ul va fi facilitat de echipa redactionala a revistei „Stud-Life”.

Ce? Workshop „Scrie pe bune! Scrie in Stud!
Cand? Marti, 17 noiembrie, intre orele 13.30 – 17.00
Unde? Clubul Taranului Roman (zona Piata Victoriei) – vezi harta.

Adu-ti laptopul sau camera foto, reportofonul sau cateva foi. Pregateste-te sa vezi ce inseamna munca de teren pentru un tanar jurnalist si trimite-ne contactul tau pe adresa asjc.romania@gmail.com, pana luni, 16 noiembrie, ora 15:00, precizand la subiect „Workshop Stud-Life„.

 

Primele doua variante nu te atrag, dar esti foarte curios sa vezi cum arata si cum se lucreaza intr-o redactie? Hai cu noi atunci in vizita la Catavencu, Sanoma Hearts si Europa FM! Vei avea ocazia sa pui si intrebari jurnalistilor care lucreaza acolo. Trimite-ne datele tale de contact la aceeasi adresa, asjc.romania@gmail.com, tot pana luni, 16 noiembrie, ora 15:00, cu subiectul „Vizite redactii„.

Hai sa aflam impreuna ce inseamna meseria de jurnalist!

Evenimentul face parte din festivalul Unifest.

Proiect realizat de catre recrutii ASJC – Youthpress Romania.

Reclame

One Comment on “ASJC va prezinta: Ziua Tanarului Jurnalist”

  1. […] Romania, sa avem un proiect international, sa reluam proiectele care au avut succes anul trecut (Ziua Tanarului Jurnalist, Media Night, NEWs […]