Ultima zi in care poti fi vanat de catre ASJC! :)

Astazi, 21 octombrie, e ultima zi cand mai poti completa formularul de inscriere pentru a deveni membru al ASJC – YouthPress Romania. Nu uita sa atasezi CV-ul si sa le trimiti pe amadoua la asjc.romania@gmail.com!

Ne vedem in weekend la interviuri! Hai sa vezi cum e!

_________________________________

E inceput de an universitar si toate asociatiile au iesit la vanatoare. Pentru ca esti cel potrivit, nu am vrut sa te lasam pe mana altora. Asociatia Studentilor la Jurnalism si Comunicare (ASJC) – Youthpress Romania s-a hotarat sa ii aleaga pe cei mai buni!

Vrei sa te dezvolti si sa ajuti tanara generatie de jurnalisti si comunicatori? Student sau nu, daca ai pana in 30 de ani si iti doresti sa te implici in proiecte de media, atat nationale cat si internationale, inseamna ca esti de-al nostru!

Afis_ASJCvaneaza

ASJC – Youthpress Romania este un ONG format din tineri interesati de media, de comunicare si de modul în care pot contribui la evolutia acestor domenii. Fiind reprezentantul Romaniei in European Youth Press, ASJC este implicat constant in proiecte nationale si internationale de jurnalism, relatii publice sau advertising.

Daca esti inca nehotarat, vino sa afli mai multe despre noi la una dintre cele doua prezentari ale organizatiei, pe 12 sau 13 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor*, sala 8, ora 18:30.

descarcă formularul

Asadar, daca esti pasionat de media si vrei sa se implici in proiecte care sa ajute la crearea unui mediu de comunicare profesionist, vino sa ne cunosti, descarca formularul si trimite-l completat la asjc.romania@gmail.com pana pe 21 octombrie.

Asteapta apoi mailul de la noi si pregateste-te pentru un interviu in weekend-ul 24-25 octombrie.

* Casa de Cultura a Studentilor: Calea Plevnei nr. 61, sector 1

Repere: Statia de Metrou Eroilor, clubul The Silver Church, spatele Operei Nationale.

Harta gasesti aici.

Reclame

2 comentarii on “Ultima zi in care poti fi vanat de catre ASJC! :)”

  1. newdada spune:

    it’s on meeeeeeeeeee

  2. dragut afisu’, poate ajung si eu la una din prezentari 🙂