Juniori si seniori la Romanian PR Week

Intre 29 septembrie si 1 octombrie Forum for International Communications te invita sa cunosti adevarata fata a PR-ului in cadrul celei de-a saptea editie a Romanian PR Week care se va desfasura la Palatul Parlamentului.

Viitori practicieni in comunicare vor afla direct de la specialisti romani si straini care sunt controversele si directiile practicilor actuale de Relatii Publice. Doua zile de dezbateri aprinse in cadrul Congresului International PR Week vor culmina pe 30 septembrie cu Gala de decernare a premiilor PR Award pentru cele mai bune din 142 de proiecte înscrise in cele 9 categorii de concurs, iar pe 1 octombrie  Thomas Achelis si de Erwin De Weerdt vor incheia evenimentul cu un training tematic intitulat „Internal Communication. Getting the most from your employees.

Nume sonore din industria romaneasca de comunicare si profesionisti internationali de top vor impartasi cu audienta experienta si expertiza lor in domeniul comunicarii de afaceri.

Se va vorbi despre consecintele tehnologiilor web 2.0 in PR, Lobbying:comunicare, transparenta si persuasiune, Etica si conflictele morale din triunghiul PR – presa – public, dar si despre ce inseamna creativitatea in PR cu Eliza Rogalski, Managing Partner Rogalski Grigoriu, Crenguta Rosu, Co-managing Partner DC Communications, Andreea Rosca, Publisher Businss Press Realitatea-Catavencu, Dragos Stanca, Managing Director F5 Realitatea –  Catavencu, Orlando Nicoara, General Manager Media Pro interactive, Robert Turcescu, Dana Deac, Alina Stanciu, Managing Director Ogilvy PR, Mircea Tomescu, managing DirectorPleon Graffiti  si multi altii.

Perspectiva internationala asupra relatiilor publice vine din partea speakerilor straini de top precum Tony Meehan (Marea Britanie), Presedintele TMA Communications si fost director al competitiei internationale IPRA Golden World Award; Dr. Horst Avenarius (Germania), Fondator si Presedinte de onoare al Consiliului German de Etica în PR si fost director de comunicare al grupului BMW; Roberto Zangrandi (Italia/Belgia), Director Corporate European Affairs Enel si Presedintele Confederatiei Europene de Relatii Publice (CERP); Erwin De Weerdt (Belgia), director general al SilverLinning Management Communications & EU Affairs si fost PR Director al Hill and Knowlton; Dr. Katerina Tsetsura (SUA), reprezentant al Institute for Public Relations (IPR) si Thomas Achelis (Germania), Presedintele Forum for International Communications.

Statutul dovedit de student aduce o reducere de 50% inscrisilor, iar Money Express ofera fiecarui participant la congres si training un abonament pe timp de 6 luni.

Înscrierile se fac pâna la data de 26 septembrie pe www.praward.ro/ inscriere.html
Agenda evenimentului poate fi consultata pe www.praward.ro/pr-week.htm sau poate fi descarcata la http://www.praward.ro/uploaded/FlyerPRWeek.pdf

Reclame