Povestea ASJC – Youthpress Romania?

A venit un moment important in viata ASJC-ului. A implinit un anisor si a avut parte de prima Adunare Generala. Cu ocazia asta, a primit o denumire, mai slefuita, un nou birou de conducere si multe planuri de imagine si identitate. Astfel, de azi inainte, pe toate caile ne vom autointitula ASJC – Youthpress Romania, iar noul board il puteti gasi la Team.tort2

ASJC e ca un tanar care se afla la varsta la care dezvoltarea personala inseamna totul pentru el. Si incearca la fiecare pas sa isi construiasca identitatea, sa afle cine e, ce are de oferit ca sa isi poata construi asteptari, cum sa se promoveze si cum sa isi creeze brandul personal.

Dar spre deosebire de un tanar obisnuit, el are un avantaj: are in spate o echipa care il sustine, care il mustra cand a gresit, il mangaie cand a reusit si care il ghideaza spre drumul succesului si implinirii sale. Are un staff intreg in spate si e mandru de asta. De aceea zambeste adesea si are incredere in sine.

ASJC-ului ii plac surprizele. De aceea, asteapta pana in ultimul moment ca sa afle ce i-a mai pregatit echipa. Si la fel ca si el, trebuie sa fiti si voi rabdatori pentru a descoperi ce altceva aduce ASJC-ul anul asta. Sau Youthpress Romania. Sau noi.

Make a wish and blow your candle, ASJC!

Reclame