Premiul tanarului jurnalist francofon 2009

Organizatia Internationala a Francofoniei (OIF) organizeaza in parteneriat cu Ambasada Frantei, Delegatia Wallonie Bruxelles, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti precum si Lepetitjournal. com al Bucurestiului si revista „Regard” un concurs de jurnalism destinat tinerilor, cu titlul „Premiul tanarului jurnalist francofon”. Acest premiu are scopul de a descoperi si de a incuraja tinerele talente din jurnalism, de a se exprima si de a scrie in limba franceza.

„Premiul tanarului jurnalist francofon” se adreseaza tuturor persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care locuiesc in Romania.

Un juriu format din reprezentanti ai organizatorilor, incluzand experti in mass-media, precum si o personalitate francofona, va selecta cel mai bun articol (raport / ancheta). Castigatorul va primi un cec de 1.500 lei si va avea posibilitatea sa faca un stagiu intr-o intreprindere de presa. Premiul va fi decernat in toamna anului 2009, in Bucuresti(Romania) .

Data limita pentru inscrierea online este: 30 septembrie 2009

Formularul de inscriere si regulamentul premiului pot fi descarcate de pe site-ul: http://www.etajul6.ro/concours

Mai multe informatii:
Antena regionala a OIF pentru tarile din Europa Centrala si Orientala
e-mail: communication.francophonie@gmail.com
Tel: 021 314 97 78

[preluare eurodesk_info]

Reclame