Chestionar despre atitudinile politice si implicarea civica a tinerilor din Romania

Mariuca Morariu urmeaza master in Olanda in domeniul studiilor comunicarii si acum face o cercetare legata de atitudinile politice si implicarea civica a tinerilor din Romania.

ASJC Romania doreste sa o ajute. Iata rugamintea ei:

Salutare!
Am o rugaminte adresata tuturor membrilor grupului. Urmez un master la Universitatea din Amsterdam si fac o cercetare legata de atitudinile politice si implicarea civica a tinerilor din Romania. Daca esti roman si ai sub 26 de ani (inclusiv), m-ai putea ajuta foarte mult. Nu trebuie decat sa completezi chestionarul online pe care il gasesti aici: http://www2.fmg.uva.nl/comlab/surveys/survey920317/. Dureaza in jur de opt minute si, in plus, poti castiga unul din cele trei premii pe care le ofer in schimbul ajutorului tau: 50 RON, doua bilete la cinema sau protretul tau desenat in creion. Fiecare raspuns conteaza!
O mentiune: la sfarsitul chestionarului, din motive tehnice apare o eroare. Imi cer scuze pentru ea si vreau sa va rog sa faceti abstractie, pentru ca alta solutie nu am gasit. Cu alte cuvinte, nu va faceti griji, raspunsurile voastre vor fi sigur inregistrate dupa ce apasati pe ‘last page’.
Multumesc tare mult,
Mariuca Morariu

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa completezi on-line chestionarul de aici. Noi l-am completat deja, tu?

Reclame