Cinci tari sponsorizeaza un delegat al tinerilor la conferinta ministeriala „A new motion of media?”

 

Forumul European al Tinerilor a apreciat în mod deosebit faptul că din ce în ce mai multe ţări s-au angajat să sponsorizeze un delegat al tinerilor care să fie inclus ca reprezentant legitim al organizaţiilor de tineret din ţara lor în delegaţiile naţionale. Mai mult, Forumul a fost încântat să anunţe că, Consiliul Europei va sponsoriza participarea a patru tineri la această Conferinţă.
Prima Conferinţă ministerială privind media şi noile servicii de comunicare va avea loc la Reykjavik, în Islanda, pe 28 şi 29 mai. Miniştrii din toate ţările membre ale Consiliului Europei se vor reuni pentru a discuta despre rolul media în societăţile noastre în continuă schimbare. Reprezentanţii tinerilor vor fi invitaţi să transmită miniştrilor, în cursul primei sesiuni a evenimentului, comentariile, mesajele şi propunerile concrete ale organizaţiilor de tineret din Europa.
Forumul European al Tinerilor va organiza un eveniment de tineret pe 26-27 mai şi va coordona contribuţiile tinerilor la dezbaterile din cadrul Conferinţei ministeriale. Reprezentanţii tinerilor vor discuta despre noile provocări cu care se confruntă media şi politica pe comunicare, în special în relaţie cu tinerii şi participarea tinerilor.

Dupa ce Bulgaria, Islanda, Olanda, Finlanda si Austria s-au angajat să sponsorizeze un delegat al tinerilor la Conferinţa Ministerială “A New Notion of Media?”, Forumul European al Tinerilor (European Youth Forum) a apreciat in mod deosebit faptul ca din ce in ce mai multe tari s-au angajat sa sponsorizeze un delegat al tinerilor care să fie inclus ca reprezentant legitim al organizatiilor de tineret din tara lor în delegatiile nationale. Mai mult, Forumul a fost incantat sa anunte ca participarea a patru tineri la aceasta conferinta va fi suportata de catre Consiliul Europei.

Prima Conferinta ministeriala privind media si noile servicii de comunicare are loc la Reykjavik, in Islanda, pe 28 si 29 mai. Ministrii din toate tarile membre ale Consiliului Europei se vor reuni pentru a discuta despre rolul media in societatile noastre in continua schimbare. Reprezentantii tinerilor sunt invitati sa transmita ministrilor, in cursul primei sesiuni a evenimentului, comentariile, mesajele si propunerile concrete ale organizatiilor de tineret din Europa.

Forumul European al Tinerilor organizeaza un eveniment de tineret in aceste zile si va coordona contributiile tinerilor la dezbaterile din cadrul Conferintei ministeriale. Reprezentantii tinerilor vor discuta despre noile provocari cu care se confrunta media si politica pe comunicare, in special in relatie cu tinerii si participarea tinerilor.

Mai multe informatii aici.

Sursa: Buletinul Eurodesk

Reclame