Bursele Europa FM şi JTI

Programul prin care tinerii pot lucra timp de trei luni alături de cea mai bună echipă de ştiri radio din România continuă şi în 2009. Cea de-a cincea ediţie a burselor, pe care Europa FM şi JTI le dedică tinerilor jurnalişti, este o ocazie extraordinară pentru nişte oameni talentaţi să se alăture echipei ştirilor Europa FM.

Cei mai buni vor lucra alături de echipa Europa FM pentru trei luni de zile, vor urmări pas cu pas cum se fac ştirile şi ce presupune munca de teren. Bursierii vor dobândi atât datele teoretice de care au nevoie, cât şi experienţa practică. În plus, aceştia vor fi plătiţi pentru orele petrecute în redacţie.

Pentru a se înscrie, doritorii trebuie să completeze până pe 7 iunie 2009 formularul online de pe www.burse.europafm.ro, să încarce CV-ul lor şi un eseu în care să motiveze de ce îşi doresc să lucreze în redacţia de ştiri a postului Europa FM.

După această etapă, candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu la sediul Europa FM şi în funcţie de cum se descurcă în acest stadiu, vor experimenta câteva zile de observaţie în redacţia Ştirilor Europa FM.

Până acum, bursierii şi-au transformat experinţa la Europa FM într-o poveste de succes. Fie că au ajuns să lucreze full-time în redacţia noastră, fie că şi-au început o carieră într-un alt post de radio sau la TV. Indiferent de situaţie, cei care au beneficiat de o Bursă Europa FM apreciază rolul ei în formarea lor profesională.

Informaţii la zi despre acest program, dar şi formularul de înscriere pentru Bursele Europa FM şi JTI se găsesc pe www.burse.europafm.ro.

Reclame