10 zile pana la deadline-ul competitiei European Young Journalist Award

Au mai ramas 10 zile pana cand tinerii jurnalisti si interesati de jurnalism, cu varsta cuprinsa intre 17 si 35 de ani, isi mai pot inscrie materialele in competitia European Young Journalist Award. Organizat de catre Directorul General pentru Extindere al Comisiei Europene in colaborare cu European Youth Press si Cafebabel,  concursul se adreseaza tuturor celor care au publicat intre 2007 si 2009 inclusiv un material scris (online sau presa scrisa) sau audio despre extinderea Uniunii Europene. Materialele nepublicate pot fi de asemenea inscrise in concurs, cu conditia ca ele sa urmeze a fi publicate in decursul acestui an.

Un juriu national va selecta un castigator din Romania care va participa, alaturi de tineri din alte 34 de tari europene (reprezentanti ai statelor membre ale UE, ai statelor candidate si ai statelor potential candidate in viitor), la o calatorie la Berlin, la inceputul lunii septembrie, cand se va sarbatori aniversarea a 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului si a Cortinei de Fier.

Tinerii interesanti de European Young Journalist Award in Romania au putut lua parte la prezentarea oferita de Carmen Paun, coordonatorul national al concursului, in Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.

Castigatorii nationali ai primei editii a European Young Journalist Award (2008) au luat parte impreuna la o calatorie in Balcanii de Vest si au primit premiile in cadrul unei conferinte finale la Ljubljana, in Slovenia.

Pentru a consulta regulile competitiei si a te inscrie in concurs, consulta site-ul special al competitiei. Pentru orice alte nelamuriri o poti contacta direct pe Carmen Paun, coordonatorul national al competitiei, la c.paun@youthpress.org.

Reclame