Încă o zi până la încheierea concursului ASJC / SHR

Concursul lansat la Media Night de catre Sanoma Hearst Romania, parteneri ASJC, se incheie astazi, 22 ianuarie, la ora 22.00!

Ce trebuie sa faceti?

Sa va trimiteti raspunsul pe mail la adresa asjc.bucuresti@yahoo.com, unde sa va lasati numele real si datele de contact (telefon, email). In subiectul emailului treceti “concurs SHR / ASJC – numele publicatiei”.

PREMII??? Evident! Redactorii-sefi ai publicatiilor care au lansat intrebarile vor selecta cele mai reusite raspunsuri si ii vor premia pe autori cu accesul in redactia lor timp de o zi intreaga. Castigatorii vor munci impreuna cu redactorul-sef, vor merge pe teren si vor asista la sedintele foto.

Iata PROVOCARILE:

Marie Claire vrea sa stie care este unul dintre articolele/materialele tale preferate? De ce e articolul/materialul tau preferat? “Argumentele ma intereseaza” spune Mara Stroe.
Esquire o sa o aiba pe Mihaela Radulescu pe coperta si a ramas in pana … de titlu. Propune un titlu de coperta.
FHM te pune in urmatoarea situatie: esti rdactor sef la FHM si organizezi o sedinta foto de coperta pentru urmatorul numar. Tipa care va fi pe coperta e o vedeta oarecare. Nu cea mai mare dar nici un no-name – e relativ la moda, printr-o conjunctura de orice natura. Toate aranjamentele pentru sedinta foto au fost facute dinainte. S-a vorbit cu impresarul, s-au ales de comun acord locatia, hainele, stylingul, fotograful… La sedinta insa, vedeta apare cu niste aere incredibile si doreste sa schimbe totul. Nu-i mai convin hainele, pozitiile, locatia si, in general, faptul ca luna apare doar noaptea. Cum gestionezi aceasta situatie, avind in vedere faptul ca intreaga echipa prezenta la shooting e – la rindul ei – plina de nervi.
National Geographic intreaba: E bine condusa lumea? Ce masuri ar trebui luate pentru a fi condusa mai bine/si mai bine? Bineinteles, se solicita argumente.

Reclame