Party de caritate – Sacul cu jucarii

afis sacul cu jucarii.CDRLuna decembrie ne duce mereu cu gandul la cadouri si la Mos Craciun. Insa stim ca sunt si copii la care Mosul ajunge mai greu. Pentru a-i ajuta, ASJC a colaborat la initiativa „Sacul cu Jucarii”, un proiect al organizatiilor studentesti din Bucuresti menit sa stranga bani de cadouri pentru copiii orfani.

„Sacul cu jucarii” a fost tema petrecerii caritabile organizate joi, pe 11 decembrie, in club Leu din caminul Leu A. Organizatorii, unsprezece asociatii studentesti din Bucuresti, au stabilit pretul intrarii la petrecere la suma de 10 lei si, optional, oaspetii au adus cate o jucarie.

Cu banii stransi am cumparat cadouri, dulciuri si fructe pe care le-am impartit copiilor din doua centre de
plansament. La petrecere au venit colegii din asociatiile studentesti, dar si studenti carora le-a placut initiativa noastra.

Chiar daca ne-am luptat cu ploaia si frigul, momentul impartirii cadourilor a fost foarte emotionant. Copii de la centrele de plasament „Adapost de zi si de noapte” (Berceni) si „Sf Petru si Pavel” (Calea Dorobantilor) ne-au asteptat pregatiti cu colinde si poezioare. S-au bucurat sa vada pachetele de la Mos Craciun si ne-au murdarit cu ciocolata pe care le-o facusem cadou. La final ne-au imbratisat si ne-au intrebat daca mai venim si la anul.

Multumim tuturor colegilor nostri din ASPSE, ECOTUR, ANOSR, ASCIG, VIP, SiSC, ELSA, OSE, OCSE si ADVICE pentru ca au facut posibila aceasta petrecere!

Bogdan Fechita, membru ASJC

Reclame