Student, elibereaza-te! La CheFest 2008!

Festivalul CheFest 2008, desfasurat in Bucuresti intre 15-18 mai, reactiveaza spiritul studentesc si ii scoate in aer liber pe tinerii care studiaza in Capitala!!! Hai pe www.chefest.ro sa vezi despre ce e vorba!

Vrei sa te distrezi?

Atunci te asteptam la un concert incendiar organizat in parteneriat cu ANSIT unde ii vei vedea pe scena pe Parazitii, Suie Paparude, Alex & Connect R, Crush & Alexandra Ungureanu.

Apoi te asteptam sa te inscrii concursul de graffiti sau la evenimentele noastre sportive sau sa vii sa-ti sustii prietenii. Ai de unde alege: pregatim intrecere in carucioare de la Carrefour, intrecere pe role, concurs de streetball, meciuri de tenis de picior, whist, sah si GO.

Mai avem pentru tine expozitie foto pe tema „Student, elibereaza-te”, workshopuri de Publicitate si Public Speaking & Argumentare, conferinta pe tema „Presa – a patra putere in stat” si o dezbatere in parteneriat cu ANSIT unde ii vom aduce in fata studentilor pe candidatii de la Primariile Capitalei.

La final planuim un chef de milioane si un concurs de stand-up comedy pentru amatori! Hai sa te eliberezi la CheFest!!!

–––––––––––––––––––––––––––-

Organizatori:
11 asociatii studentesti membre ANOSR din Capitala: ADVICE Students, ASCIG, ALETHEIA ASF, ASPSE, ASJC, ECOTUR, ELSA, OCSE, OSE, SiSC, VIP Romania.
Parteneri media:

ProFM Campus
, MTV, RegieLive, Nights.ro, Student Max, BizCampus, PhotoMagazine, Arcad@, Sport Klub, Foto Magazin, TeenPress

Parteneri
:
Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativei Tinerilor
(ANSIT), Casa de Cultura a Studentilor (CCS), Agentia pentru Sprijinirea Studentilor (ASS), Universitatea din Bucuresti (UB), Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB), Start Internship, Senatul Studentesc ASE, Sports Arena, Academia de Studii Economice

Sponsori:
Intercontinental, H2O, Boarders, Oriflame, Coca Cola
Finantatori
:
Agentia pentru Sprijinirea Studentilor
(ASS)

Reclame