Esti student pasionat de fotografie?

Atunci intra pe www.chefest.ro si inscrie-te la concursul foto cu tema “Student, elibereaza-te!”

Trimite-ne maximum 4 imagini alb-negru sau color cu latura mare de 30 de cm, la rezolutie de 300 dpi, pana pe 14 mai 2008, si noi te premiem!

Cele mai bune fotografii inscrise in concurs vor fi expuse intre 15 si 18 mai, in fata Facultatii de Comert din cadrul ASE. Tot in cadrul expozitiei vor fi anuntati si castigatorii concursului foto.

Nu mai sta pe ganduri: data limita este 14 mai 2008!

Concursul si expozitia foto se desfasoara in cadrul festivalului studentesc Chefest, organizat intre 15 si 18 mai in Bucuresti.

CheFest 2008 este organizat de 11 asociatii studentesti membre ANOSR din Capitala: ADVICE Students, ASCIG, ASF, ASPSE, ASJC, ECOTUR, ELSA, OCSE, OSE, SiSC, VIP Romania.

Parteneri media:
ProFM Campus, MTV, RegieLive, Nights.ro, Student Max, BizCampus, PhotoMagazine, Arcad@, Sport Klub

Parteneri:
Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativei Tinerilor (ANSIT), Casa de Cultura a Studentilor (CCS), Agentia pentru Sprijinirea Studentilor (ASS), Universitatea din Bucuresti (UB), Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB), Start Internship

Sponsori:
Coca Cola, Intercontinental, H2O

Finantatori:
Agentia pentru Sprijinirea Studentilor (ASS)

Reclame

One Comment on “Esti student pasionat de fotografie?”

  1. Am aflat târziu de expoziţia foto şi vreau să mă înscriu…dar sunt studentă la altă facultate decât cele dintre care sunt pusă să aleg, în formularul de înscriere. Cum procedez?