Stand up and make your friends laugh! At Chefest!

Stii sa iti faci prietenii sa rada? Esti one man show? Atunci te vrem sa deschizi petrecerea si pofta de ras in ultima seara a festivalului studentesc Chefest, care se desfasoara intre 15 si 18 mai la Bucuresti.

Vino duminica, 18 mai, la petrecerea noastra, si arata-ti talentul intr-un show propriu de stand-up comedy! Propune-le colegilor tai o varianta inedita la „Student, elibereaza-te”, iar noi vom avea grija sa ai parte de consumatie gratis si distractie la maximum. Daca simti ca te tine, inscrie-te pe www.chefest.ro pana pe 12 mai.

Daca nu crezi ca ai destul curaj sau destul umor pentru asta, te asteptam la alte activitati din Chefest. Poti sa stai in multime si sa canti alaturi de Parazitii, Suie Paparude, Alex si Connect-R si Alexandra Ungureanu si Crush in cadrul concertului de deschidere al Chefest, care va avea loc in fata la Maxx, pe 15 mai, de la 19.00.

Sau poti sa te dai cu carucioare Carrefour, sa mergi pe role, sa joci streetball, sah, whist, go, sa participi la conferinte, dezbateri si workshopuri, sa vezi live cum se face graffiti sau sa dansezi de nu se poate la petrecerea care inchide Chefestul.

Daca vrei sa iei parte la festivalul care iti reda pofta de viata studenteasca si de iesiri in aer liber, intra pe www.chefest.ro, informeaza-te si inscrie-te la activitatile la care vrei sa iei parte. Student, elibereaza-te!

CheFest 2008 este organizat de 11 asociatii studentesti membre ANOSR din Capitala: ADVICE Students, ASCIG, ASF, ASPSE, ASJC, ECOTUR, ELSA, OCSE, OSE, SiSC, VIP Romania.

Parteneri media:
ProFM Campus, MTV, RegieLive, Nights.ro, Student Max, BizCampus, PhotoMagazine, Arcad@, Sport Klub

Parteneri:
Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativei Tinerilor (ANSIT), Casa de Cultura a Studentilor (CCS), Agentia pentru Sprijinirea Studentilor (ASS), Universitatea din Bucuresti (UB), Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB), Start Internship

Sponsori:
Coca Cola, Intercontinental, H2O

Finantatori:
Agentia pentru Sprijinirea Studentilor (ASS)

Reclame