Editia 2 a McCann Creative Mentorship aduce burse si posibilitati de internship

Va povesteam aici despre prima editie a mentorship-ului organizat de McCann. Iata ca astazi am primit vesti legate de o noua sesiune de lucru organizata de cei de la McCann, care lanseaza un alt apel la inscrieri pana pe 15 martie.

Ceea ce este nou si catchy pentru cei interesati reprezinta tocmai internshipurile pe care compania le pune la bataie. Cei mai talentati doi participanti au sansa sa beneficieze de un internship la McCann si, pe langa asta, la finalul editiei, castigatorii vor primi si doua burse la Scoala ADC*RO, dar cu conditia de a trece de admiterea respectiva.

Ca sa aplici trebuie intai sa rezolvi un test de 10 intrebari, disponibil pe blogul programului, pentru ca ei sa iti evalueze potentialul creativ. Un hint vine chiar de la Alex Dumitrescu,  mentor in cadrul programului si Associate Creative Director la McCann Erickson:

„Cea mai mare asteptare a noastra de la fiecare test este sa contina ceva la care nu ne asteptam. Ceva surprinzator, care sa aiba impact emotional si vizual. Cel mai slab cotate sunt exact testele care trateaza ‘publicitar’ fiecare subiect”.

Ce e bine de stiut despre acest program este ca se realizeaza online, este colectiv si permite celor care cauta un job in creatia publicitara sa rezolve briefuri, sa primeasca feedback de la directorii de creatie ai agentiei si sa acumuleze experienta reala in domeniu.

Reclame